Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa Romeo - авторски творби.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

то па с тия бавни валове се е дно може да покаже нещо сериозно ... :P
    Виж Алфата ...

Comment

Темичката ми остаря ..
      Искам да покажа нещо различно ..

Не са снимки (макар , че съм навит да правя , жалко , че вече няма Алфа близо до мен .. ;( )

Ето какво съм скалъпвал наскоро ..

Какво мислите по въпроса ?

Comment

Колега много е готина ЕВАЛА че е от 105 серия не някоя нова алфа...напълно по мой вкус давам оценка от 1 до 10 - 99 Не е 100 защото зад страничните стъкла не е така има едни като отвори виж на снимка на монтреал и ако можеш поправи http://images.forum-auto.com/mesimag...o_montreal.jpg

B&B Racing | bb-racingteam.com
        Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Първоначално публикувано от Ma7e4k0 Покажи съобщение
          Колега много е готина ЕВАЛА че е от 105 серия не някоя нова алфа...напълно по мой вкус давам оценка от 1 до 10 - 99 Не е 100 защото зад страничните стъкла не е така има едни като отвори виж на снимка на монтреал и ако можеш поправи http://images.forum-auto.com/mesimag...o_montreal.jpg
          Благодаря много.
          принципно имам оригинал от който почвам , и областта зад прозореца с тези отвори ми беше доста проблемна , просто не мислех , че щеше да е добре да ги направя пак , някак си в моята представя не стояха хубаво и реших да ги затворя ..

Благодаря за критиката относно тези отоври и за позитивното мнение!
          Оценени са!

Comment

Първоначално публикувано от Пепи Покажи съобщение
            Благодаря много.
            принципно имам оригинал от който почвам , и областта зад прозореца с тези отвори ми беше доста проблемна , просто не мислех , че щеше да е добре да ги направя пак , някак си в моята представя не стояха хубаво и реших да ги затворя ..

Благодаря за критиката относно тези отоври и за позитивното мнение!
            Оценени са!
            Толкова е готина че седи на декстопа на пц-то ми че и на приятелката ми на пц-то...значи не само на мъжете им харесва

Comment

Първоначално публикувано от Ma7e4k0 Покажи съобщение
              Толкова е готина че седи на декстопа на пц-то ми че и на приятелката ми на пц-то...значи не само на мъжете им харесва
              Пък аз искам твоят подпис на моят десктоп ,дай я тая снимка в по голям размер
              Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
              Fiat Bravo II 1.4 90hp
              sigpic
              Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
                Пък аз искам твоят подпис на моят десктоп ,дай я тая снимка в по голям размер
                С удоволствие но я нямам на голям размер ....

Comment

Браво, супер е станало. Пушека около гумата също е много реалистичен. Ако на 18 имаш такива умения във Photoshop ..... евала ти казвам. Успех и за напред, и ще следя за нови неща в темата.
                  146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

имаш заложби
                    sigpic
                    днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от vankata_ll Покажи съобщение
                      Браво, супер е станало. Пушека около гумата също е много реалистичен. Ако на 18 имаш такива умения във Photoshop ..... евала ти казвам. Успех и за напред, и ще следя за нови неща в темата.

Бръм .. на 18 съм , и имам уменията ..
                      Идеята е сега да почнат да се изкарват пари (ей така , щрак) и с такива неща да почна да изкарвам пари ,тамън кризата да я избутаме.
                      Благодаря.
                      Не знам , дали да пиша само за работи свързани с Алфа Ромео , или да пиша за попринцип такива работи (може да направя отделна тема на друго място.

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                      имаш заложби
                      Благодаря Ти

Я да попитам , тука е мястото.
                      Някой може ли да ми намери червена Alfa Romeo 155 снимана точно отпред , щото искам да я резна на половина , и да си я направя на аватар ..

с коментар към аватара

"На половина пак е по-добра от твойта цяла"

Comment

Колега да те попитам ти какъв таблет ползваш, защото и аз се занимавам с това
                        Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
                          Колега да те попитам ти какъв таблет ползваш, защото и аз се занимавам с това
                          WACOM BAMBOO
                          Много хубаво работи .. :P

А ти с какъв софтуер си ? и Таблета какъв е

Аз ще направя една тема в Общи Приказки
                          Да се похваля малко там ..
                          Тук само Алфа Парти

Ето едно старичко ..
                          Оригинала
                          http://store.picbg.net/pubpic/F6/D3/...715e5af6d3.jpg

И мойто

Нищо особено.

Comment

WACOM BAMBOO
                            Много хубаво работи .. :P

А ти с какъв софтуер си ? и Таблета какъв е

Аз ще направя една тема в Общи Приказки
                            Да се похваля малко там ..
                            Тук само Алфа Парти

Ето едно старичко ..
                            Оригинала
                            http://store.picbg.net/pubpic/F6/D3/...715e5af6d3.jpg

И мойто

Нищо особено.
                            Колега искаш ли имам много ама много и хубави картинки на стари алфи ако ти се занимава

Comment

Недей с тва колега , нямам Алфа , и задника ми от сума време не е сядал в Алфа , реве ми се ...

Давай някакви снимки , ако имаш акаунт в

data.bg

качи ги там и дай линк .. aко са много на архив.
                              Ако ли не - използвай

picbg.net

За мен не е проблем да се опитам да направя нещо

Ех .. вие с Алфите ви е лесно , мен човек който имаше такава кола ме насочи към тях , и сега съм пристрастен , проблема е , че нито виждам наблизо до мен , нито докосвам .. и поговорката "Око да види , ръка да пипне" не важи ..

Само да събера парички някога , ще си взема една 145-чка ..

Comment

Недей с тва колега , нямам Алфа , и задника ми от сума време не е сядал в Алфа , реве ми се ...

Давай някакви снимки , ако имаш акаунт в

data.bg

качи ги там и дай линк .. aко са много на архив.
                                Ако ли не - използвай

picbg.net

За мен не е проблем да се опитам да направя нещо

Ех .. вие с Алфите ви е лесно , мен човек който имаше такава кола ме насочи към тях , и сега съм пристрастен , проблема е , че нито виждам наблизо до мен , нито докосвам .. и поговорката "Око да види , ръка да пипне" не важи ..

Само да събера парички някога , ще си взема една 145-чка ..
                                Аре по скайп колега за по-лесно тамън си лафиме

Comment

Working...
                                X